Hopp til hovedinnholdet

Havregrynsupppe med grønnsaker

for 6 personer

Ingredienser:

  • 5 dl havregryn
  • 4 liter vann
  • 2 skrelte poteter i terninger
  • 1 purreløk
  • 1 stykke sellerirot
  • persille
  • en liten nepe
  • en liten blomkål
  • 1-2 gulrot
  • en liten løk
  • salt og pepper

Gryn og pent oppskårne grønnsaker kokes en halv time. Tilsett litt smør eller smeltet fett fra kalv eller okse. Tilsett buljong eller fond etter smak. Suppen smaker godt, og den er meget næringsrik.

Havrekalenderen

8.00-16.00 26. mars 2020
9.00-14.30 22. april 2020

Vitenparken, Ås

8.00 12. oktober - 20.00 15. oktober 2020

Perth, Western Australia

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler