Hopp til hovedinnholdet

Hillo (tyttebærdessert)

Spennende tyttebærdessert fra Finnskogen. Smak av sommer

Porsjoner: 4

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: 10 minutter

Ingredienser

600 g skredmjøl*

75 g tyttebær

Les resten hos Norsk Tradisjonsmat

* Skredmjøl er et spesielt helkornsmjøl av havre, som bare lages på noen få møller. Før havren males, blir den rista på sterk varme så skallet detter av. Skredmjøl får du tak i på enkelte spesialbutikker.

Havrekalenderen

9.00-15.30 21. januar 2020

Oslo

17.00-20.00 21. januar 2020

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, 5. etasje, Oslo

10.00 4. februar - 16.00 5. februar 2020

Quality Olavsgaard Hotell, Skedsmo

8.00-16.00 26. mars 2020
8.00-16.00 22. april 2020

Vitenparken, Ås

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler