Hopp til hovedinnholdet

Forskergrøten – ekstra sunn og ekstra mettende

Nofimasensoriker Mads Erling Pedersen blir her intervjuet av konferansier Linda Roalstad, kjent fra «Hele Norge baker». Foto: Wenche Aale Hægermark/Nofima

Nofimaforskere jobber mye med korn – med sunne kornsortene som egner seg godt for det norske klimaet. I NM i graut deltok Nofima med Forskergrøten, og i den brukes bare råvarer som Nofima har forsket på gjennom flere år.

Havrekalenderen

9.00-14.30 18. november 2020

Vitenparken, Fredrik A. Dahls vei 8, 1433 Ås

9.00-15.45 21. januar 2021

Oslo

17.00-20.00 21. januar 2021

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, 5. etasje, Oslo

8.00 11. oktober - 20.00 14. oktober 2021

Perth, Western Australia

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler