Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser du allerede!
Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser du allerede! Denne boka gir deg enda flere - og viser hvordan du får mest mulig ut av alle de glutenfrie ingrediensene som er kommet på markedet. Lær deg å lage frokostbrød med havre og blåbær, og prøv en deilig gresskar- og kastanje-risotto med en kremet quinoa-dessert med kokos og mango til dessert. Underveis får du smarte tips, nyttige råd og næringsinnhold for hver eneste rett.
ISBN: |
9788231611486 |
Forlag: |
Spektrum |
Trykkeår: |
2017 |
Utgitt: |
2017 |
Utgave: |
1 |
Sider: |
128 |
Vekt: |
588 gr |
Alder: |
Voksen |
Perth, Western Australia