Lettkokte havregryn
Havre er vårt sunneste kornslag, spekket med fiber, vitaminer og karbohydrat.
Dette produktet er lastet til randen med kraften fra vår superhavre.
Økologiske havregryn
Havre er vårt sunneste kornslag, spekket med karbohydrat og fiber. Dette er våre økologiske havregryn.
Økologiske lettkokte havregryn. 100% fullkorn.
Nettovekt: 1 KG
Steel cut havregryn
Steel Cut havre er blitt en meget populær frokost på andre siden av Antlanteren i Brooklyn. Der valses ikke havren til gryn, der klippes havrekornet og kalles Steel Cut Oats.
Klipte havrekorn gir en helt annen tygge- motstand i grøten, som gir en mer smakfull og grovere havregrøt. Den kokes med fordel med melk for å gi en kremet konsistens.
Møllerens Urkraft Store Havregryn
Urkraft fra Møllerens er en serie naturlige produkter basert på norsk havre* og norsk produksjon.
Urkraft store havregryn er for deg som ønsker litt mer tyggemotstand og konsistens. Spesielt godt egnet til grøt men også veldig god med melk eller til baking. Havregryn passer veldig godt som måltid gjennom hele dagen. Frokost, lunch, mellommåltid eller om kvelden. Med frukt og bær blir det ekstra godt!
Produsert i Skien med norsk havre* av høyeste kvalitet.
Møllerens Urkraft Grøtgryn av Havre med Blåbær
Møllerens Urkraft Grøtgryn av Havre med blåbær, er laget av ekstra tynnvalset havregryn, som også er varmebehandlet.
Vi har smakstilsatt med blåbær. Grøtgrynene trenger ikke oppkok, bare hell varm melk eller vann over. Innen 1 min har du kremet og god grøt.
Tøsse Havregryn
Kanskje Norges beste havregryn? En unik produksjonsprosess gir havregrynene en spesielt god smak og er ekstra næringsrike. Tøsse Mølle har produsert havregryn siden 1906 på Osterøy utenfor Bergen.
Prøv Tøsse Havregryn - du bli garantert fornøyd!
Norsk havre av beste kvalitet
Laget etter gammel oppskrift
Spesielt god smak og næringsrike
100% fullkorn og naturlig glutenfri
Senker kolesterolet
Les mer på tossemolle.no
Stangeland Mølle - små lettkokte havregryn
Små lettkokte havregryn er godt for kroppen.
Våre havregryn har høyt innhold av fiber og flerumettede fettsyrer. Rike på jern, B- og E-vitaminer. Spis havregryn – og du kan redusere overvekt, senke kolesterol og forebygge hjerte- og karsykdommer.
Møllerens Urkraft Lettkokte Havregryn
Møllerens Urkraft Lettkokte Havregryn er 100% fullkorn, rik på fiber og smak.Produktet er anvennelig til bakst og grøt. Se våre oppskrifter på møllerens.no
Havrekalenderen
OAT2021 - The 11th International OAT Conference
8.00 10. oktober - 20.00 13. oktober 2022Perth, We
Møllerens Urkraft Glutenfri Havregryn Lettkokte
Urkraft fra Møllerens er en serie naturlige havreprodukter produsert i Norge.
Nyhet fra årets glutenfrie leverandør! Urkraft glutenfri lettkokte havregryn.
Lettkokte havregryn for deg som har Cøliaki eller ønsker å redusere gluten inntaket. Våre glutenfri lettkokte havregryn kan brukes på helt samme måte som ordniære havregryn og egner seg like godt til grøt, som med melk eller til baking.
Produsert i Skien. Lisensiert av norsk Cøliaki forening.
Store havregryn
Havre er vårt sunneste kornslag, spekket med fiber, vitaminer og karbohydrat.
Store havregryn (100% fullkorn).
Nettovekt: 1,1 kgLes mer hos AXA
Platetørka havregryn - økologisk
Platetørka havregryn frå Volda Elektriske Mylne er produsert av norsk, økologisk havre.
Etter avskaling og steaming blir havremargen (kjerna) tørka på platetørke og deretter valsa på gamal enkel valsestol. Havregryna får då preg av den gode, gamle ”brentsmaken” som gryna hadde i gamle dagar.
Møllerens Urkraft Grøtgryn av Havre Naturell
Møllerens Urkraft Grøtgryn av Havre naturell, er laget av ekstra tynnvalset havregryn, som også er varmebehandlet.
Grøtgrynene trenger ikke oppkok, bare hell varm melk eller vann over. Innen 1 min har du kremet og god grøt. Topp gjerne grøten med bær, frukt, syltetøy eller nøtter.
Glutenfrie havregryn
Havre er vårt sunneste kornslag, spekket med fiber, vitaminer og karbohydrat. Dette produktet er helt fritt for gluten.
Havregryn er i utgangspunktet glutenfritt, men pga. fare for forurensing fra andre kornslag anbefaler Norsk Cøliakiforening kun å bruke glutenfrie havregryn hvis man ikke tåler gluten. Glutenfrie havregryn er produsert og videreforedlet adskilt fra alle andre kornslag.