Møllerens havremel
Havremel – ekstra finmalt og fiberrikt
Havremel er en grov meltype som brukes som tilskudd for å øke grovhet og bedre struktur i bakverket. Møllerens Havremel består av hele havrekorn som er malt til et ekstra fint mel, det inneholder 10,6 g kostfiber og er nøkkelhullmerket.
Møllerens Havrebrød
Møllerens klassiske Havrebrød er et deilig familiebrød med havregryn og fullkornshvete. Vellykket resultat hver gang.
Sammalt havremjøl - økologisk
Sammalt havremjøl er kjent frå m.a. Norge Rundt og Fjernsynskjøkkenet.
Platetørka og steinkvernene gjev mjølet høgt kostfiberinnhald og ein "nøtteaktig" smak. Frå gamalt av brukt til graut og flatbrød. Grunna sin gode smak og rike innhald av kostfiber vert det no stadig meir nytta til brødbakst, (havreloff), kaker, vafler, pannekaker m.m.
Møllerens Havrekli
Ideell til grov gjærbakst (f.eks. brød, rundstykker, pizzabunn), kjeks, flatbrød, knekkebrød, frokost- og müsliblandinger.
Havrekli er et rent havreprodukt. Det består av skallet og deler av kjernen til havrekornet, og det utgjør ca. 50 % av kornet. Havrekli er rik på protein og fiber, og har en gunstig sammensetning av fettstoffer.