top of page

Møllerens havremel

Møllerens havremel

Havremel – ekstra finmalt og fiberrikt

Havremel er en grov meltype som brukes som tilskudd for å øke grovhet og bedre struktur i bakverket. Møllerens Havremel består av hele havrekorn som er malt til et ekstra fint mel, det inneholder 10,6 g kostfiber og er nøkkelhullmerket.

Les mer hos Møllerens

Møllerens Havrebrød

Møllerens Havrebrød

Møllerens klassiske Havrebrød er et deilig familiebrød med havregryn og fullkornshvete. Vellykket resultat hver gang.

Les mer

AXA Bjørn havremel

AXA Bjørn havremel

Havre er vårt sunneste kornslag. Her er får du malt havre som kan brukes til bla. baking.

Sammalt havremjøl - økologisk

Sammalt havremjøl - økologisk

Sammalt havremjøl er kjent frå m.a. Norge Rundt og Fjernsynskjøkkenet.

Platetørka og steinkvernene gjev mjølet høgt kostfiberinnhald og ein "nøtteaktig" smak. Frå gamalt av brukt til graut og flatbrød. Grunna sin gode smak og rike innhald av kostfiber vert det no stadig meir nytta til brødbakst, (havreloff), kaker, vafler, pannekaker m.m.

Les meir hos Mylnå

Møllerens Havrekli

Møllerens Havrekli

Ideell til grov gjærbakst (f.eks. brød, rundstykker, pizzabunn), kjeks, flatbrød, knekkebrød, frokost- og müsliblandinger.

Havrekli er et rent havreprodukt. Det består av skallet og deler av kjernen til havrekornet, og det utgjør ca. 50 % av kornet. Havrekli er rik på protein og fiber, og har en gunstig sammensetning av fettstoffer.

Les mer hos Møllerens

bottom of page